шаблоны joomla

Галерия

Дъга от таланти

Събота, 05 Май 2012 20:51
Печат ПДФ

БФ Рона на Дъга от талантиВ края на месец април Балетна формация Рона взе участие на фестивала "Дъга от таланти" провеждащ се в град Пловдив, където получи Гранд При за цялостно представяне.

Формацията танцува в стиловете съвременни танци, характерни танци, класически балет, хип хоп и бели денс.

Снимки:

продължава>
 

Рона в Италия 2012

Вторник, 27 Март 2012 11:47
Печат ПДФ

Балетна формация РонаБалетна формация "Рона" на Световния танцов шампионат във Венеция, Италия - 2012 година.

Снимки:

продължава>
 

Спомени от старите ленти

Вторник, 06 Март 2012 23:27
Печат ПДФ

Те вече са студенткиЗа дългите 33 години от своето съществуване, РОНА ниже спомени чрез изминалите невероятни моменти, крепили колектива и вдъхвали стимул за успех! Някои вече са доста пораснали, на някои от присъстващите на тези снимки дори децата им са част от РОНА, други били съвсем мънички сега са във вихъра си, но това е голямото семейство на РОНА, в което радостта, старанието, упорството и приятелството са добър пътеводител към върха.

Снимки:

продължава>
 

Коледно парти 2011

Събота, 24 Декември 2011 16:23
Печат ПДФ

Коледно парти на РонаСлед упорития труд на всички деца през годината и всички постигнати успехи, заслужено идва моментът, в който да се веселят и да бъдат наградени за своето старание. Всяка година Балет РОНА организира своето Коледно парти, на което танцьори, родители и гости се забавляват и празнуват!

Снимки:

продължава>
 

Снимки от Тасос

Сряда, 10 Август 2011 12:19
Печат ПДФ

ТасосПрез август 2011 година Балет РОНА участва в Международния етнофестивал на о-в Тасос, Гърция, където бе удостоен с Купата на организатора за най- добра група, както и с със златни медали за солистите Ганиме Такиева и Виктория Ламбрева, за дуета на Ганиме Такиева и Габриела Петрова, сребърен медал за дуета на Виктория Гочева и Антония Колешева.

Снимки:

продължава>
 

Страница 1 от 2

<< Начало < Предишна 1 2 Следваща > Край >>

FACEBOOK

Вие сте в:   БФ РонаГалерия