шаблоны joomla

Събития

РОНА с успехи от Балканската танцова спартакиада в Търново

Петък, 25 Ноември 2016 23:17
Печат ПДФ

Rona s uspehi ot Tarnovo

Танцьорите от СК РОНА бяха част от 5-та Балканска танцова спартакиада „Търновска царица” във Велико Търново през изминалия уикенд, от където се завърнаха с 4 първи, 2 втори, 2 трети, 1 четвърто и 1 шесто място. Освен с постиженията в груповите изяви, висок резултат постигнаха солистите Ивет Иванова, Есра Мехмед, Виктория Иванова, Рая Жекманова и Анета Манолова.

Една от най- големите награди бе присъдена на Ивет Иванова като „СУПЕР ТАЛАНТ” на събитието. Тя е и първият стипендиант на надпреварата. Като участник с най- висок съдийски резлултат от всички солисти на спартакиадата, тя ще има възможност да избира между финансова награда или обучение в Италия в школата на един от съдиите.

продължава>
 

РОНА с Гранд При на 10-то издание на "Вълшебен свят"

Понеделник, 21 Ноември 2016 23:41
Печат ПДФ

RONA Grand Prix MWF 2016

СК РОНА Спечели голямата награда на 10-то юбилейно издание на Международния танцов фестивал "Вълшебен свят" в Хасково през юни месец, 2016 г. Отличието бе извоювано измежду 2000 участника от 51 колектива от 12 държави.

14 членното жури с представители от Швеция, Куба, Шотландия, Унгария, Румъния, Гърция, Южна Корея, Италия и България безапелационно присъди призовото място на РОНА за хореографията "Холокост", като за същата бе връчена и наградата за Най- добър Хореограф на Милена Налбантова - Хореограф и Директор на СК РОНА и главен инициатор, организатор и директор на международния фестивал.

При солистите Ивет Иванова бе класирана на почетното 3-то място при ТОП 5 Най- добрите солисти на фестивала с хореографията "The hanging tree", а танцът "Freedom" на Нелли Анисимова, представителка на Танцово студио "Еуфория" от Калининград и ученичка на Милена Налбантова, спечели 4-то място в челната петорка, подбрана с най- висок резултат от всички солисти на тридневния фестивален маратон.

продължава>
 

РОНА с най- големите призове в Кранево и на о-в Тасос

Понеделник, 21 Ноември 2016 21:47
Печат ПДФ

Thassos-2016

Танцьорите на хасковския балет “Рона” спечелиха големите награди от последните си две международни участия. Сред победителите е и Нелли Анисимова, представител на руското танцово студио "Еуфория", на което Милена Налбантова е официален хореограф. Нелли е в България за 3 месеца през лятото, за да се обучава със своя хореограф и да участва в серия фестивални и концертни прояви.

Четирима представиха достойно балета с хореограф Милена Налбантова на международния фестивал в Кранево “Волна идей” – Нелли Анисимова, Ивет Иванова, Никол Стоименова, Радослав Божилов. Първият етап на феста бе в Кранево, а галаконцерта – в Камчия.

Призът “Златна вълна” заслужиха Ивет и Нелли, а “Сребърна вълна” бе за цялостното представяне на всички танцьори. Двете грации спечелиха и лауреатски звания Първа степен – 6 за Ивет и 3 за Нелли, като те заслужиха и сертификати за участие във фестивал в Минск, Беларус. Ивет и Никол пък спечелиха и лауреатски звания Втора степен, а Ради е лауреат Трета степен.

продължава>
 

Ивет от РОНА взриви Бургас

Понеделник, 03 Февруари 2014 22:30
Печат ПДФ

Ивет ИвановаБалет РОНА в лицето на своите ръководители Милена Налбантова и Росен Божилов, както и танцьорите Ивет Иванова и Радослав Божилов, бяха специални гости на 17 декември в град Бургас на грандиозния танцов спектакъл, организиран от Танцово сдружение "Бели денс Бургас". Поканата бе отправена от организаторите и лично от Таня Шахова /ръководител на група Сайда/ на нетрадиционния, образователен и пищен спектакъл, на който взеха участие изявени солисти и групи от страната и от Русия, които пресъздадоха част от арабско-индийската култура у нас. Благодарение на този спектакъл Бургаската публика се запозна с част от тайните на Харема, който е защитено свещено място, обитавано не само от най- красивите жени, но и от техните деца, където са били възпитавани и образовани момиченца и дори момченца до тяхната 9 годишна възраст. Харемът винаги е бил загадка, забулен в мистерии и легенди, носил в себе си силата на държавна и образователна институция със завидно политическо влияние.

продължава>
 

Рона с огромен успех от Нови Сад

Четвъртък, 28 Ноември 2013 19:28
Печат ПДФ

РонаРОНА се завърна от Данс Фест Нови Сад, Сърбия с с 34 купи, от които 11 за първо място, 14 - за второ и 9 за трето. Всички танцьори бяха окичени с общо 70 медала за успехите си на сръбска сцена. Клубът замина с 16 танцьора, от които най- малкият Радослав Божилов на 3 години и половина и най- големият - Габриела Петрова на 21 години, която вече трета година е студентка в Пловдив, но никога не изоставя колективът и е неотлъчно с нас.

На сцената на Данс Феста взеха участие 2500 танцьора от 84 клуба от 17 държави. РОНА достойно защити името на клуба си, на град Хасково и на България!

продължава>
 

Страница 1 от 7

<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 Следваща > Край >>

FACEBOOK

Вие сте в:   БФ РонаСъбития