шаблоны joomla

РОНА с най- големите призове в Кранево и на о-в Тасос

Понеделник, 21 Ноември 2016 21:47
Печат ПДФ

Thassos-2016

Танцьорите на хасковския балет “Рона” спечелиха големите награди от последните си две международни участия. Сред победителите е и Нелли Анисимова, представител на руското танцово студио "Еуфория", на което Милена Налбантова е официален хореограф. Нелли е в България за 3 месеца през лятото, за да се обучава със своя хореограф и да участва в серия фестивални и концертни прояви.

Четирима представиха достойно балета с хореограф Милена Налбантова на международния фестивал в Кранево “Волна идей” – Нелли Анисимова, Ивет Иванова, Никол Стоименова, Радослав Божилов. Първият етап на феста бе в Кранево, а галаконцерта – в Камчия.

Призът “Златна вълна” заслужиха Ивет и Нелли, а “Сребърна вълна” бе за цялостното представяне на всички танцьори. Двете грации спечелиха и лауреатски звания Първа степен – 6 за Ивет и 3 за Нелли, като те заслужиха и сертификати за участие във фестивал в Минск, Беларус. Ивет и Никол пък спечелиха и лауреатски звания Втора степен, а Ради е лауреат Трета степен.

След това дойде и поредното участие на балета на международния фестивал на гръцкия остров Тасос, където нашите отново спечелиха най-голямата купа и много медали. Там Нелли, Никол, Радослав, Виктория Иванова, Есра Мехмед, Ивета Гарева, Уляна Анисимова и Теодора Ленева впечатлиха журито с 30-минутна блок програма в различни стилове.

volna-idei-2016"

volna-idei-2016-2"

nelli-uliana"

FACEBOOK

Вие сте в:   БФ РонаСъбитияРОНА с най- големите призове в Кранево и на о-в Тасос