шаблоны joomla

РОНА с престижни награди от Словения

Понеделник, 13 Март 2023 23:07
Печат ПДФ


Slovenia

СК РОНА кандидатства и бе одобрена по Програма "Мобилност'22", сесия 2 към Нациоален фонд "Култура" с финансиране за участие в Международен танцов фестивал в Брежице, Словения IX Master Dance Festival - Lukec Open през февруари месец, 2023 г. Проектът бе оценен на второ място сред всички кандидатствали. В пътуването се включиха 8 танцьори и двамата ръководители. Участието на СК РОНА бе успешно, като танцьорите се завърнаха с 5 първи, 6 втори, 2 трети, 2 четвърти и 1 пето места. Момичетата на РОНА се класираха за участие в Гала концерта на втория състезателен ден от конкурса.

Slovenia

В течение на тридневния конкурс на 10-11-12 февруари, 2023 г. бяха проведени и семинари за всички участници. Танцьорите на СК РОНА се включиха в семинарите по лирикъл и съвременни танци. Конурсът се отличава като един от най-качествените и престижни в Европа, а участието на СК РОНА бе единственото българско до сега.


 

СК РОНА изказва благодарност към Национален фонд "Култура" за възможността да се реализират талантливи български деца зад граница. Пожелаваме бъдещи успехи на всички таланти!Slovenia

Slovenia

FACEBOOK

Вие сте в:   БФ РонаСъбитияРОНА с престижни награди от Словения